

CIVL 2025 PLENARY PROGRAMME BUDVA, MONTENEGRO

The 2025 CIVL Plenary will be held Budva Montenegro, from March 6 to March 9, 2025. It will be both physical and online.

All are encouraged to send proposals and bids ASAP. They will be circulated to the Basecamp Committees, Working Groups and Delegates as needed. Deadline for bids December 1, 2024. Deadline for proposals January 20, 2025

Bids will be circulated before the plenary. There will be no presentation of the bids during the plenary, except for a Questions & Answers session and voting.

Our plenary will be successful if delegates prepare and discuss proposals in the committees prior to the Plenary on Basecamp.

Zoom or a similar tool will be used only to broadcast the plenary and open meetings.

The Open Meetings will finalise the proposals. The Plenary will vote on them. Except under exceptional circumstances, deliberation and modification of proposals will not be allowed during the plenary.

Only delegates physically present will be allowed to vote.

The following programme is indicative. It will be finalised on Friday, February 28.

Wednesday, March 5 – Bureau meeting

09:00 to 18:00 Bureau meeting

Thursday, March 6 - Open meetings

09:00 to 09:15	Kick-off session (15 min)
09.15 to 11:00	Paragliding Hike and Fly (105 min.)
11:00 to 11:15	Coffee break
11:15 to 13:15	Accuracy (120 min.)
13:15 to 14:15	Lunch break
14:15 to 16:00	Aerobatics or Reserved time (105 min)
16:00 to 16:15	Coffee break
16:15 to 18:15	Hang gliding (120 min.)

Friday, March 7 - Open meetings

09:00 to 11:00	Paragliding (120 min)
11:00 to 11:15	Coffee break
11:15 to 13:00	Paragliding (105 min)
13:00 to 14:00	Lunch break
14:00 to 16:00	Software and Formula (120 min).
16:00 to 16.15	Coffee break
16:15 to 18:15	Reserved time (120 min.)

Saturday, March 8 – Plenary

1 st Session
Coffee break
2 nd Session
Lunch break
3 rd Session
Coffee break
4 th Session starting with bids Q&A

Sunday, March 9 – Plenary

09:00 to 10:45	5 th Session vote on bids
10:45 to 11:00	Coffee break
11:00 to 12:00	6 th Session
12:00 to 13:30	Lunch break
13:30	7 th Session if needed
Followed by	Bureau meeting